Live for Speed

Live For Speed (LFS) är en racing-simulator med fokus på onlinespel.
Liveforspeed.se är det inofficiella navet för svenska LFS-spelare.

För mer information och försäljning, se http://www.lfs.net

Nyliga inlägg

Sidor: [1] 2 3 ... 10
1
Allmänt / SV: Gamla Patcher
« Senaste inlägg av FEL skrivet september 11, 2018, 23:08:05 »
2
Allmänt / Gamla Patcher
« Senaste inlägg av Fellan skrivet juli 25, 2018, 05:19:17 »
Tjenare!

Nu är det såhär att jag söker gamla patcher från sent 04-2005 till 2009. Hade vart superuppskattat om någon har några såna patcher sparade. Vill helst ha officiella patcher och inte massa test-patcher, men de kan funka också.

Tack på förhand!
3
Allmänt / SV: Säljer Mitt LFS S2 License Account Fellan
« Senaste inlägg av Fellan skrivet juli 25, 2018, 05:12:06 »
Så nu fick jag det att funka, inte för att det är så mycket aktivitet här men.. stort tack FEL!

Och btw, jag ska inte sälja någonting och så var det med den saken. Du kan ta bort det andra namnet jag använde om du vill FEL.. men bara om du vill... ;)
4
Allmänt / SV: Säljer Mitt LFS S2 License Account Fellan
« Senaste inlägg av FEL skrivet april 08, 2018, 13:07:06 »
Tjena Fellan, det var inte igår! :)

Som moderator här är jag tvungen att påpeka att LFS-licenser är personliga och får inte säljas eller överlåtas (dvs, inte ens ges bort gratis).

Jag har spelat LFS många timmar med Fellan genom åren och litar på honom, men rent objektivt finns det risker med att överta en "begagnad" licens. Du kanske aldrig får kontot du betalat för, kontot kan vara bannlyst från master-servern, den förre ägaren kan hävda att du tagit över kontot olovligen, etc. Sedan så "ärver" du ju all statistik som finns på LFS World, mm.

Och personligen så tycker jag LFS-utvecklarna förtjänar sina stålar. :)
5
Allmänt / Säljer Mitt LFS S2 License Account Fellan
« Senaste inlägg av DetFinnsMånga skrivet mars 04, 2018, 07:46:19 »
Hej,

Det är jag Fellan som skriver hade glömt bort lösenordet och försökte fixa nytt med ny kod från mail som inte funka, ingen mail kom inte heller ibland. Testade massa olika maila dressera,  men inget fick det att funka... men tillslut så! Så det fick bli va det blev.

Iallafall väldigt längesedan jag var inne på denna sida. Verkar inte vara någon vidare aktivitet, vilket är synd för oj vad bra spelet är. Dock är det så är det så för mig att livet gott vidare jag har tappat intresset för LFS och Sim-Racing helt generellt sett.

Nu till saken eftersom jag slutat med LFS för flera år sedan och Sim-Racing för den delen med så tänkte jag ge någon annan chansen att börja eller uppgradera sig med LFS med en S2 licens. Jag har två accounts och det är inte mitt 'Kronvall' konto jag säljer som jag faktiskt uppgraderat till S3 då jag faktiskt testade på S3 en stund.

Och jag kommer hålla ett öga på LFS öga gånger per år för att se hur det går med spelet man  engång älskade och tyckte det var hur kul och bra som helst. Så lite nyfiken är man på vad för ännu större förbättringar de kan komma. Kanske, bara kanske därför jag väljer att behålla mitt Kronvall konto helt enkelt.  ;) Då man aldrig vet helt.

I alla faöl en S2 licens till LFS kostar idag runt 270 kr. Väljer du att köpa av mig kommer du få det mycket billigare. Så är du intresserad är det bara att höra av dig till mig i PM här så ger jag mer information helt enkelt om hur du och jag ska gå tillväga.

Ha det bra grabbar och enjoy racing!

Mvh
Felix
6
Allmänt / Antydan om stöd för "user created content"
« Senaste inlägg av FEL skrivet september 18, 2017, 18:13:37 »
Citera
Then what I really want to do is get the tyre physics finished so we can release the needed updates and then hopefully get onto supporting some elements of user created content. I can't be any more specific on that as there are no fixed plans

https://www.lfs.net/forum/post/1927934#post1927934

OBS: "Hopefully", "some elements", "no fixed plans". Scawen är, i vanlig ordning, noga med hur han väljer orden men oavsett om/när dessa förbättringar kommer så tycker jag att man kan utläsa att utvecklarna kommit till insikt om att modding bidrar till en produkts värde.

Ska bli spännande att se vad som kommer.

PS: Om ni har en RSS-läsare så kan ni enkelt prenumerera på utvecklarnas inlägg via denna länk (som även går att öppna i vissa webbläsare): https://www.liveforspeed.se/lfsdev-rss/
7
Allmänt / SV: Nybörjare
« Senaste inlägg av FEL skrivet maj 12, 2016, 08:36:48 »
Välkommen!

Ja, Formula BMW är riktigt trevlig. Fast det är inte en F1 om man ska vara petig :). Om du köper S2 eller S3 längre fram och testar BMW Sauber kommer du förstå vad jag menar, hehe.

Aktiviteten är ganska låg här på forumet just nu så känner du att du vill ha lite mer fart i konversationerna kan du kolla in det engelskspråkiga forumet.
8
Allmänt / Nybörjare
« Senaste inlägg av pnordström skrivet april 18, 2016, 19:08:22 »
Hej, jag är ny på lfs och spelar för närvarande bara demo fram tills jag kan skaffa s2 eller så.. F1 bilen funkar lättast för mig än dom andra bilarna i demon, jag är 27år och bor i Karlskrona. Jag hoppas på att det finns lite svenskar här som lirar och som vill hjälpa mig igång och att nån vill köra lite demo. Jag e inte sådär snabb än :-p.  Jag försöker att hålla mig på banan och inte krocka med andra. Vilket e svårt ibland när folk ska köra om i dubbelkurvor å fasen vet allt :-) . Äldre folk som vill ha kul uppskattas :-)
9
Allmänt / Den svenska översättningen av LFS
« Senaste inlägg av FEL skrivet april 15, 2016, 16:39:12 »
Hej,

Det kommer snart en ny version av LFS så jag passade på att översätta de nya/ej ännu översatta strängarna. När man jobbar med översättningen kan det ibland bli lite konstigt därför att man missförstår sammanhanget eller för att vissa uttryck helt enkelt är svåra att översätta.

Har ni några synpunkter på svenskan i LFS kan ni påpeka det här så fixar jag det.

Här finns en lista på alla strängar: https://www.lfs.net/lfs_translate/public_translation_viewer.php?lang=Swedish

10
Allmänt / SV: Ny version av LFS 0.6K - Rockingham - S3
« Senaste inlägg av FEL skrivet december 22, 2015, 14:50:34 »
Yes! Mycket nice. Känns som Scawen o co fått upp farten det senaste året:

Rockingham, förnyad Westhill, prestandaförbättringar, förbättrad grafik (reflections/shaders, DX8 -> DX9), stöd för VR (Vive, Oculus), mer avancerade "custom layouts", mm mm (full changelog här).
Sidor: [1] 2 3 ... 10