Live for Speed

Live For Speed (LFS) är en racing-simulator med fokus på onlinespel.
Liveforspeed.se är det inofficiella navet för svenska LFS-spelare.

För mer information och försäljning, se http://www.lfs.net

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - DetFinnsMånga

Sidor: [1]
1
Allmänt / Säljer Mitt LFS S2 License Account Fellan
« skrivet: mars 04, 2018, 07:46:19 »
Hej,

Det är jag Fellan som skriver hade glömt bort lösenordet och försökte fixa nytt med ny kod från mail som inte funka, ingen mail kom inte heller ibland. Testade massa olika maila dressera,  men inget fick det att funka... men tillslut så! Så det fick bli va det blev.

Iallafall väldigt längesedan jag var inne på denna sida. Verkar inte vara någon vidare aktivitet, vilket är synd för oj vad bra spelet är. Dock är det så är det så för mig att livet gott vidare jag har tappat intresset för LFS och Sim-Racing helt generellt sett.

Nu till saken eftersom jag slutat med LFS för flera år sedan och Sim-Racing för den delen med så tänkte jag ge någon annan chansen att börja eller uppgradera sig med LFS med en S2 licens. Jag har två accounts och det är inte mitt 'Kronvall' konto jag säljer som jag faktiskt uppgraderat till S3 då jag faktiskt testade på S3 en stund.

Och jag kommer hålla ett öga på LFS öga gånger per år för att se hur det går med spelet man  engång älskade och tyckte det var hur kul och bra som helst. Så lite nyfiken är man på vad för ännu större förbättringar de kan komma. Kanske, bara kanske därför jag väljer att behålla mitt Kronvall konto helt enkelt.  ;) Då man aldrig vet helt.

I alla faöl en S2 licens till LFS kostar idag runt 270 kr. Väljer du att köpa av mig kommer du få det mycket billigare. Så är du intresserad är det bara att höra av dig till mig i PM här så ger jag mer information helt enkelt om hur du och jag ska gå tillväga.

Ha det bra grabbar och enjoy racing!

Mvh
Felix

Sidor: [1]